Pur Logo

Cartofi copți umpluți

Ingrediente
Porții: 2

  • 2 cartofi roșii
  • 30 g de măsline
  • 30 g de roșii uscate la soare (în ulei la borcan)
  • 1 ceapă verde
  • 1 linguriță de unt
  • 50 g de brânză cheddar (răzuită)
  • 30 g de rucola
  • 1 linguriță de smântână maturată
  • sare
  • piper

Ustensile: tavă, cuptor, tocător, cuțit

Preîncălziți cuptorul la 200°C. Împărțiți în două măslinele, roșiile uscate și tocați ceapa verde apoi lăsați-le de-o parte. Împungeți de mai multe ori cu vârful unei furculițe coaja cartofilor și așezați-i într-o tavă. Lăsați-i la copt circa 40 de minute sau până devin moi.

Scoateți cartofii din cuptor și faceți o tăietură deasupra fiecăruia. Ungeți deasupra fiecare cartof, zdrobiți cu o furculiță, puneți deasupra brânza cheddar și zdrobiți din nou.

Asezonați după gust cu sare și piper. Așezați deasupra măslinele, roșiile uscate, ceapa verde tocată, rucola și smântâna maturată și mai presărați deasupra niște ceapă verde. Poftă bună!

Ți-e teamă de dezordine? Să nu îți fie!

După ce ai terminat de gătit pentru câteva #momenteimpreuna alături de cei dragi, nu trebuie să îți faci griji de vasele murdare.

Cu Pur și Somat, chiar și cea mai greu de îndepărtat murdărie, precum grăsimea sau grăsimea arsă este îndepărtată, așadar, vasele se curăță ușor și perfect.